'; else echo ''; ?>

FCP12

Met verschuifbaar tweede kompres
Deze Emergency Bandage is de 15 cm brede variant van de FCP11 en is primair ontwikkeld voor het behandelen van in- en uitschotwonden en beschikt, net als alle Emergency Bandage modellen, over een aantal unieke en innovatieve eigenschappen om bloedingen op straat, op de werkvloer of bijvoorbeeld tijdens evenementen onder controle te krijgen.

Naast de drukklem, het sluitingsmechanisme, de lus voor zelfapplicatie en de Stop & Go functie beschikt de FCP12 ook nog over een verschuifbaar tweede kompres; één kompres voor inschot en één voor uitschot. Bij diepe wonden kan het verschuifbare tweede kompres eenvoudig van het zwachtel worden afgeschoven en worden gebruikt voor "wound packing". Tevens kunnen de twee kompressen tegen elkaar aan worden geschoven voor het bedekken van grote wondoppervlakten.

Terug naar productoverzicht

 

 

 

 

 

TraumazwachtelSpecificaties

Omschrijving: breed Traumazwachtel met verschuifbaar tweede kompres
Kleur: Wit
Afmeting: 450 x 15 cm (zwachtel), 18 x 15 cm (kompres)

Productomschrijving:
18 x 15 cm niet klevend steriel kompres, gestikt op 450 x 15 cm elastisch geweven katoen met een lus voor zelfapplicatie, drukklem, sluitingsmechanisme, Stop & Go functie en 10 x 15 cm niet klevend steriel kompres voor uitschot, "woundpacking" of voor vergroting van het kompresoppervlak.

Verpakking:
Dubbel vacuĆ¼m verpakt; de buitenverpakking heeft aan elke zijde scheurranden voor eenvoudige opening